TUNELURI SOLARE – Solutia perfecta de a aduce lumina naturala in casa ta

De cele mai multe ori  , in faza de proiectare a locuintei suntem preocupati de luminarea cat mai buna a principalelor spatii de locuit, cum ar fi dormitoarele si a spatiilor unde ne petrecm mult timp in familie, locul de luat masa, bucataria si mai ales livingul si nu dam importanta luminarii natural a spatiilor mici din locuinta noastra.

Fie ca este un dressing , un hol sau o baie, lumina naturala este un element esential in intreaga locuinta si trebuie sa fie prezenta pe cat posibil in orice spatiu al cladirii.Daca aveti o incapere  care nu beneficiaza de lumina naturala, nu totul este pierdut.

O solutie pentru aceste spatii o reprezinta tunelul solar. Va intrebati probabil ce este tunelul solar?

Tunelul solar este un produs revolutionar care aduce lumina solara in spatiile unde nu pot fi montate ferestre, printr-un tub cu elemente reflectorizante. Unul din capetele tubului este montat pe acoperis( acoperisul trebuie sa aiba o panta intre 15 si 60 de grade pentru a face posibila montarea tunelului), de unde preia razele solare, celalalt capat este plasat in incaperea unde este nevoie de lumina naturala.

2532 01 ISSUE 130 130 TUNELURI SOLARE   Solutia perfecta de a aduce lumina naturala in casa ta

Tubul este astfel conceput incat sa fie estetic si sa nu ocupe spatiu mare.pe partea de acoperis el arata ca o fereastra de acoperis de mici dimensiuni, iar la interior arata ca orice aplica, doar ca , diferit de acestea, ofera numai lumina naturala.

1287 01 PPE 130 130 TUNELURI SOLARE   Solutia perfecta de a aduce lumina naturala in casa ta

 

Oferta pusa pe piata la aceste tuburi inca este mica, dar beneficiile aduse de aceste tuburi sunt din ce in ce mai cautate, ceea ce le face sa aiba toate sansele de a creste in vanzari.

Una din cele mai cunoscute companii , Velux, ofera 2 tiouri de astfel de tuneluri solare : tunelul solar cu tub flexibil si tunelul solar cu tub fix.

Pe site-ul companiei puteti gasi si un calculator de lumina pentru tunelul solar, foarte bine pus la punct. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii chestionarului si calculatorul va va calcula lumina data de tunelul solar in cadrul spatiului unde aveti nevoie.

1503 01 STI w280 225x300 TUNELURI SOLARE   Solutia perfecta de a aduce lumina naturala in casa ta1504 01 STI M w2801 225x300 TUNELURI SOLARE   Solutia perfecta de a aduce lumina naturala in casa ta

 

Lumina naturala intr-o incapere poate face mare diferenta intre un mediu sanatos si placut de locuit.

 

 

Lasa un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*