Noi va recomandam acoperis de la Lindab

  • Reduceri de 25% pana la 25 noiembrie 2011

 

Bucuresti, 3 noiembrie 2011 – Lindab Romania vine in intampinarea celor care duc la bun sfarsit constructia sau renovarea casei odata cu finalul anului, propunand reduceri de 25% la achizitionarea unui sistem complet de tigla metalica Nordic 400, in culorile vedeta din paletarul Lindab (maro si rosu) sau a unui sistem complet de tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca (Rustica si Serena), in culorile garnet si teak, alaturi de sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline. Campania este valabila pana la 25 noiembrie 2011.

 

“Apropierea sfarsitului de an indeamna la prioritizarea lucrarilor in jurul casei. Pentru cei care au ajuns cu constructia locuintei la etapa acoperisului, venim cu o solutie avantajoasa pentru a-i sustine in achizitionarea unui sistem complet, de calitate. Iar daca vorbim despre un acoperis care si-a pierdut functionalitatea sau aspectele estetice de odinioara, o noua invelitoare va contribui la crearea unui ansamblu confortabil, functional, cu un aspect general proaspat si ingrijit”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la campania promotionala sau contactarea celui mai apropiat partener Lindab, accesati www.lindab.ro.

 

Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Buildings sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatiiacopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildingseste lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.

 

Puteti urmari Lindab si pe  facebook.com/lindabromania.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (iuliana.serea@freecomm.ro; 0752.111.722).

 

 

Lasa un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*