Ferestrele de mansarda – VELUX

velux 1 e1336505613103 300x113 Ferestrele de mansarda   VELUX

Fie ca devin spatii de dormitoare, fie locul perfect pentru un birou in care sa lucrezi departe de galagia din casa, mansardele sunt incontestabil niste spatii deosebite fata de restul incaperilor casei tale. Indiferent de functiunea lor, aceste spatii necesita o luminare deosebita.

Lumina naturala este extreme de importanta in reglarea ceasului biologic, in cresterea tonusului si a bunei dispozitii.

Ferestrele de mansarda pot avea forme si dimensiuni cat se poate de variate, pot avea chiar comanda electrica pentru inchidere / deschidere, prezentand o utilitate cat se poate de necesara.

Una din cele mai vechi firme de pe piata in domeniul ferestrelor de mansarda este Velux. Din anul 1942, cand prima fereastra de mansarda a fost conceputa si numita Velux, compania a tot creat o gama larga de modele si tehnologii pentru ferestrele de mansarda si incepand cu anul 1997, se infiinteaza si activeaza si la noi in tara, Velux Romania.

 

Fie ca proiectati de la inceput o casa cu mansarda sau ca transformati podul existent intr-o mansarda, tot ceea ce aveti nevoie pentru a crea un spatiu deosebit la dumnevoastra in locuinta este putina imaginatie.

Gama Velux de ferestre pentru mansarda va ofera posibilitatea de a jongla cu diverse elemente pentru a indeplini nevoile dumnevoastra si ale familiei dumneavoastra.

Pentru a oferi o mai mare suprafata de lumina, au aparut o serie de modele care se adauga la fereastra velux propriu zisa si astfel  suprafata vitrata poate sa  ajunga  pana in pardoseala, fie ca acoperisul face cu pardoseala un unghi drept sau nu.

Aceste ferestre aduc un plus de confort in interior prin faptul ca permit patrunderea unei cantitati mai mari de lumina. Multe din aceste solutii de ferestre sunt dotate si cu un sistem  automatizat. Astfel, printr-o simpla apasare de buton, aveti la dispozitie lumina naturala, aer proaspat. Firma ofera si o tehnologie rapida de schimbare a vechilor sisteme de mansard existente, cu deschidere manuala, cu sisteme automatizate, facand  accesibila orice fereastra din casa dumneavoastra, indifferent de inaltimea la care este pozitionata.

Pentru ca sunt pozitionate pe acoperisul casei si datorita  inclinatiei, de cele mai multe ori aceste ferestre ofera ore intregi de insorire maxima, si de aceea aceste ferestre de mansard pot fi dotate si cu rulouri decorative si parasolare, si acestea putand fi la randul lor actionate prin telecomanda.

Gama larga de produse si tehnologii care vas tau la dispozitie fac ca gasirea solutiei cele mai bune pentru locuinta dumnevoastra sa fie doar o chestiune de timp si informatie. Arhitectul  va poate oferi informatii sau va poate crea pornind de la nevoile dumneavoastra, un spatiu individualizat, pe baza tehnologiilor oferite de Velux.

 

Lasa un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*