Ce solutie constructiva se potriveste locuintei tale?

Inainte de orice altceva, visam la o casa calduroasa iarna si racoroasa vara, asa ca este foarte important sa acordam atentie alegerii materialului din care zidim anvelopa cladirii. Cu cat anvelopa are proprietati mai ridicate de izolare termica, cu atat eficienta energetica a casei va fi mai mare. Solutiile rezidentiale Ytong se potrivesc oricarui proiect de constructie in functie de nevoile diferite ale consumatorilor.

Poti alege intre:

- Varianta Premium (perete exterior monostrat cu termoizolatie incorporata, construit cu Ytong 400mm) pentru cei care isi doresc un camin la standarde superioare, care sa ofere confortul maxim reducand costurile de intretinere si consumul de energie la minim.

- Varianta Confort (perete exterior monostrat, construit cu Ytong 300mm) pentru obtinerea unei eficiente energetice considerabile.

- Varianta Clasic (perete exterior multistrat, format din Ytong 250mm + termoizolatie suplimentara) va ajuta sa reduceti costurile anuale pentru energie aproape la jumatate in conditii normale ale standardului de viata.

 

Solutia perfecta cu termoizolatie incorporata!

In cazul in care va doriti un camin la standarde superioare, care sa va ofere confortul maxim reducand costurile de intretinere si consumul de energie la minim, produsele inovative Ytong Premium se potrivesc perfect, oricare ar fi coordonatele viitoarei constructii. Solutia Ytong Premium de 400 mm ofera termoizolatie in masa, iar durabilitatea termoizolatiei este garantata pe toata durata folosirii zidariei. In plus, este incombustibila, ecologica 100% si ofera o excelenta difuzie la vapori.

 

 

Cu Ytong, Confortul este mai aproape

Solutia Ytong Confort – perete exterior monostrat, construit cu Ytong 300mm, ofera un grad de termoizolare considerabil, fara adaos suplimentar de materiale izolatoare in cazul in care exista o protectie corespunzatoare a puntilor termice. Eficienta maxima este atinsa datorita eliminarii puntilor termice care apar pe suprafata peretelui finit.

 

Solutia Ytong Confort ofera avantaje importante, potrivite cu nevoile unui camin confortabil: protectie termica eficienta, durabilitate, calitatea superioara la un pret final redus, o excelenta difuzie la vapori si greutate scazuta.

 

Clasic pentru locuinta ta

Ytong Clasic de 250 mm, alternativa cea mai fiabila pentru zidaria clasica, se adreseaza tuturor tipurilor de cladiri. Avand o greutate sub cea uzuala, Ytong Clasic ofera, totodata, o termoizolare superioara oricarei alte zidarii cu blocuri ce­ramice de grosime similara.

 

 

Pentru mai multe informatii si sfaturi de la specialisti, vizitati www.xella.ro.

 

Lasa un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*