Biroul din mansarda

Este deja stiut ca majoritatea dintre noi petrec o mare parte din timp la locul de munca, la birou. Cu totii stim ca mediul in care lucram este extrem de important si are un rol major in modul in care depunem efortul de a realiza sau nu si cat mai bine sarcinile care ne revin.

Multi oameni aleg sa faca din mansarda casei lor sau spatiu de dormitoare, sau loc de relaxare, in special datorita spatiului care are un caracter deosebit fata de celelalte incaperi din casa. Dar, daca sunteti o persoana activa, lucrati de acasa, sau in weekend, atunci este bine sa luati in considerare faptul ca spatiul de mansarda  este locul perfect pentru a un birou.

Departe de galagia facuta de copiii care se joaca prin casa, de sunetele din bucatarie, inundata de lumina venita prin ferestrele din acoperis, mansarda  casei poate sa fie locul perfect pentru a va refugia si pentru a gasi linistea care sa va ajute sa va concentrati la lucru.

 

Biroul mansarda 11 300x199 Biroul din mansarda

Fie ca este amenajata intr-un mod traditionalist sau extrem de modern, fie ca aveti mult sau putin spatiu in mansarda, sau ca folositi doar o parte mica din spatiul mansardei,mansard casei prezinta o serie de atuuri sa fie locul perfect pentru biroul dumnevoastra.

biroul mansarda 2 300x199 Biroul din mansarda

Pe http://www.shelterness.com puteti gasi o serie de 21 de idei cum puteti amenaja mansarda dumnevoastra intr-un birou.

Lasa un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*